STUD SPREJsprej za odlaganje prevremene ejakulacije

Deklaracija proizvoda -STUD

NAZIV PROIZVODA: STUD – sprej za odlaganje prevremene ejakulacije i produzenje seksualnog odnosa.

PROIZVOĐAČ: PP Products International d.o.o.

DEJSTVO: STUD sprej sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porekla u kombinaciji sa lokalnim anestetikom, koji reverzibilno i privremeno blokira prenos nadražaja u perifernim nervima na mestu primene (polni organ). Lokalni anestetik blokira započinjanje i širenje akcionog potencijala tako što sprečava voltažno-zavisni porast provodljivosti za jone natrijuma. Iako ima niz različitih nespecifičnih efekata na funkciju membrane, osnovni zadatak lokalnog anestetika je da blokira natrijumske kanale. On to postiže tako što fizički zatvara transmembransku poru i dolazi do interakcije sa reziduama transmembranskog heliksa. Lokalni anestetik blokira provodljivost u nervnim vlaknima malog prečnika bolje nego u velikim vlaknima.

INDIKACIJE: Prevremena ejakulacija i nemogućnost da se zadovolji partnerka.

UPOTREBA/DOZIRANJE: STUD sprej iskljucivo spolja naprskati (5-6 doza) i blago utrljati na polni organ 5 minuta pre seksualnog odnosa. STUD sprej je kompatibilan za upotrebu sa svim vrstama kondoma. Preporucije se kontinuirana upotreba. Pre upotrebe obavezno promuckati.

NEŽELJENA DEJSTVA: STUD sprej je napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uocene ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA: Zatvorenu bocicu cuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno suncevoj svetlosti.

ROK UPOTREBE: Označen na originalnom pakovanju.

PAKOVANJE: Zapremina jedne bočice je 30ml.
stud

STRUCNO MISLJENJE – INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVLJE U KRAGUJEVCU

Na osnovu stručnog razmatranja ispitivanih parametara analizirani uzorak STUD – sprej za odlaganje prevremene ejakulacije i produzenje odnosa, 30 ml ispunjava uslove zdravstvene ispravnosti. Detaljnije