NaručivanjeBrza isporuka, diskrecija 100%, najbolja cena!

STUD - NARUČIVANJE

Proizvod "STUD – sprej za odlaganje prevremene ejakulacije i produzenje seksualnog odnosa" možete naručiti na dva načina: online ili putem telefona.

NARUČIVANJE PUTEM SAJTA – ONLINE NARUČIVANJE
Naručivanje putem sajta je krajnje jednostavno. Potrebno je da popunite formular i kliknete na dugme Naruči. Tako jednostavno!

NARUČIVANJE TELEFONOM
Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite željene proizvode putem naseg sajta, naručivanje možete izvršiti putem telefona.
Jednostavno nas pozovete (+381) 62 333 323 i našim operaterima ostavite podatke koji su neophodni za kreiranje narudžbenice. Radno vreme službe telefonske prodaje je non stop (00-24 h).


Online naručivanje

Ime i prezime:

Email:

Broj telefona:

Napomena:

Adresa:

Poštanski broj:

Grad:

Država:

Količina:

Cena je 1800 dinara ili 15 evra.
U cenu je uračunat PDV.
Plaćanje u dinarima ili u evrima.


Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu većih količina kontaktirajte nas putem telefona (+381) 62 333 323 ili putem naše kontakt stranice.

Dostava

Dostava na teritoriji Beograda se vrši non-stop ( 00 - 24h ). Dostava na teritoriji Srbije: Kuriri pošiljke donose svakog radnog dana (osim nedelje) u periodu od 8-17 h, subotom do 14h. Cena dostave je 250 dinara.
VAŽNA NAPOMENA : Dostava se može izvršiti direktno na Vašu adresu, možete podići pošiljku u najblžoj pošti ili na bilo kojoj drugoj lokaciji u Vašem gradu.
Dostava za inostranstvo: Postoji mogućnost dostave STUD-a u sve zemlje sveta. Naš proizvod u sve zemlje sveta dostavljamo putem kurirske sluzbe ‘’POST EXPORT’’ u roku od 3 - 5 radnih dana od primanja porudžbine (plaćanje se vrši putem deviznog računa naše firme ili putem WESTERN UNION-a). Čim evidentiramo Vašu uplatu, šaljemo paket na adresu. Troškovi dostave iznose 5 evra za sve zemlje sveta.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite telefonom ili putem mejla.
Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

VAŽNA NAPOMENA: VAŠU PORUDŽBINU PAKUJEMO U "NEUTRALNO" PAKOVANJE SA LOGOM KURIRSKE SLUŽBE ŠTO VAM OBEZBEĐUJE APSOLUTNU DISKRECIJU.

Načini plaćanja

STUD možete kupiti na našem sajtu i platiti na sledeće načine: pouzećem (u dinarima ili evrima), uplatnicom na šalteru, putem PayPal-a ili e-banking-om.

POUZEĆEM
Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa sa narudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši u gotovini kuriru koji vam donosi pošiljku.

UPLATNICOM NA ŠALTERU
Plaćanje uplatnicom na šalteru podrazumeva da nakon naručivanja iznos sa narudžbenice uplatite putem opšte uplatnice na šalteru pošte ili bilo koje poslovne banke. Ukoliko kupujete kao pravno lice (firma) na šalteru se popunjava “nalog za prenos”. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem emaila neposredno nakon kreiranja narudžbenice.Po evidentiranju vaše uplate, proizvodi sa narudžbenice se pakuju i šalju na adresu za isporuku.

PAYPAL
STUD možete platiti i putem PayPal servisa. Potrebno je da Vašu uplatu prosledite na mail: info@stud.rs .

E-BANKINGOM
Plaćanje e-banking-om podrazumeva da nakon naručivanja, iznos sa narudžbenice uplatite e-banking-om preko svog računara. E-banking je opcija plaćanja koju vam omogućava vaša poslovna banka. Za više informacija konsultujte svoju banku kod koje posedujete tekući račun. Neophodne podatke za plaćanje e-bankingom dobijate putem emaila neposredno nakon kreiranja narudžbenice. Po evidentiranju vaše uplate, proizvodi sa narudžbenice se pakuju i šalju na adresu za isporuku.